Varausehdot

Hotel Radalla- yleiset varausehdot                                                             11/2020

Varausehdot yksittäisvarauksille

Mikäli varattavan hinnan yhteydessä olevissa ehdoissa ei toisin sanota, on varaukset maksettava etukäteen. Varauksen peruutus on mahdollinen 50% peruutuskuluilla koko varauksen arvosta viimeistään 14 vrk ennen saapumispäivää. Peruutuskulut myöhemmin tehtyihin peruutuksiin sekä saapumatta jätettyihin varauksiin on 100% varauksen arvosta.

Maksun palautukseen sekä varauksen peruuttamiseen tai muutokseen liittyvissä asioissa ota ystävällisesti yhteyttä suoraan hotelliin: +358 44 066 7053

TOIMITUSEHDOT RYHMILLE 12 – 60 HENKILÖÄ

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, joka on samalla varausvahvistusmaksu, sovittuna ajankohtana, joka on 10 % varauksen kokonaismäärästä. Varausmaksua ei palauteta, jos varaus peruuntuu. 50 % varatusta tulee olla maksettu 45 vrk ennen tuloa, loppusumman suoritus 21 vrk ennen tulopäivää. Nimilista huonejakoineen pyydetään toimittamaan viimeistään 14 vrk ennen tulopäivää.

Aikaisemmin kuin 45 vrk ennen tuloa perutuista varauksista pidätetään 10 % varausvahvistusmaksu.
Peruutuksista, jotka tehdään 44 vrk – 14 vrk ennen saapumista, peritään
peruutuskuluina 50 % varauksen arvosta.
Peruutuksista, jotka tehdään 13 vrk – 0 vrk ennen saapumista,
peritään koko varauksen arvo.


TOIMITUSEHDOT RYHMILLE YLI 60 HENKILÖÄ

Sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.


RYHMÄN PALVELUJEN MAKSUTAPA

Ryhmälle tilattujen palvelujen maksutapa tulee sopia ennakkoon vahvistuksen yhteydessä. Ryhmää laskutetaan yhdellä laskulla per ryhmä. Käytössä olevat maksutavat ovat ennakkolaskutus sekä luottokortti. Jälkilaskutuksia varten vaaditaan ennakkoon sovittu kirjallinen luottosopimus.

RYHMÄN NIMILISTAT

Ryhmän nimilistat tulee toimittaa hotelliin vähintään 14 vrk ennen saapumista. Hotelli lähettää valmiin nimilistapohjan ryhmän vetäjälle vahvistuksen jälkeen. Nimilistalta tulee käydä ilmi seuraavaa:
• Ryhmän nimi, viipymän ajankohta, majoittuvien henkilöiden nimet, kansalaisuudet sekä huonejako
• Ryhmän vetäjän yhteystiedot sekä arvioitu saapumis- ja lähtöaika
• Erikoisruokavaliot sekä muut erikoistoiveet


TILATTUJEN PALVELUJEN EHDOT

Ryhmälle tilatut kokoustilat, kokoustarjoilut ja muut ravintolapalvelut tulee vahvistaa hotellille kellonaikoineen ja sisältöineen viimeistään 14 vrk ennen saapumista. Henkilömäärä tulee vahvistaa tarkennetusti viimeistään viisi arkipäivää ennen varauksen alkua: 5-2 päivää ennen saapumista tehdyt muutokset tarjoilujen henkilömäärään laskutetaan +/-10% mukaisesti. Tarjoilut ja varatut tilat laskutetaan tämän ehdon mukaisesti.


MUUT EHDOT

Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.
Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruutetuksi. Huone on käytettävissänne klo 15.00. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12.00. Hotellivarauksia ei koske valmismatkalaki, vaan laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta. Hotelli voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen.


VAKUUTUKSET

Suosittelemme vieraillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.


FORCE MAJEURE

Hotel Radallanilla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi, joka vaikeuttaa hotellin toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu.